Følg Sony Norway

Føl bassen – Sony legger til hodetelefoner til EXTRA BASS-serien

Pressemelding   •   mai 20, 2019 09:00 CEST

Nå får du støykansellering, støtte for stemmeassistent og opp mot 30 timers batteritid[1], alt i tillegg til EXTRA BASSTM på de nye trådløse hodetelefonene WH-XB900N

I dag annonserer Sony et kraftfullt tillegg til utvalget dedikert til å levere ekstra dyp bass. De støykansellerende hodetelefonene WH-XB900N gjør det enklere for musikkelskere å nyte favorittmusikken deres hvor som helst, når som helst, og med et kraftfullt lydbilde med på kjøpet. 

Frem bassen og glem støyen med WH-XB900N

Ved hjelp av den digitale støykanselleringen vil du med WH-XB900N utelukke alle lyder fra omgivelsene, slik at du selv kan høre bassen og detaljene fra musikken din. I de tilfellene der man faktisk trenger å høre omgivelsene kan man enkelt ta i bruk funksjonen «quick attention». Ved å berøre høyre øreklokke vil volumet på musikken avta, og gjøre det mulig å høre både omgivelser, stemmer og samtaler rundt deg.

Videre kan den samme berøringsteknologien gjøre at du enkelt kan stoppe, spille, spille forrige sang, neste sang eller justere volumet, kun ved å berøre øreklokkene.

Hodetelefonene gir deg en batteritid opp mot 30 timer. I tillegg kommer de med en funksjon for hurtiglading, som gir deg opp mot en times batteritid etter en ladetid på kun ti minutter.

Hodetelefonene er optimalisert for Google Assistant, Amazon Alexa og den integrerte stemmeassistenten på telefonene din, slik som Siri. Dette gir deg muligheten til en smartere, enklere og stemmekontrollert opplevelse. Her er det bare å trykke inn knappen, for så å spørre din foretrukne assistent om å spille av den musikken du måtte ønske.

Pris og tilgjengelighet

WH-XB900N kommer i fargene blå og svart. Informasjon om priser vil være tilgjengelige på et senere tidspunkt. Produktet vil være tilgjengelige fra juli 2019. Veiledende pris: 2.000 NOK

For mer informasjon om EXTRA BASSTM-serien, gå her:

https://www.sony.co.uk/electronics/extra-bass-products

[1]Up to 30 hours battery life with noise cancellation on. Up to 35 hours with noise

cancellation off.

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 77 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2018. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net