Følg Sony Norway

Fem ting du må ha med deg på ferien i sommer

Pressemelding   •   jun 17, 2015 15:04 CEST

Nå er sommeren her, og for de fleste er også årets lengste ferie rett rundt hjørnet. Vi pakker ned sommerklær, solkrem og badehåndklær, og gleder oss til solrike dager som vi skal leve lenge på når høstmørket kommer snikende. For å få maks ut av ferien – både når den pågår og i ettertid – er det noen essensielle ting du må ha med deg. Disse fem reisepartnerne vil garantert gjøre ferien enda bedre:

  • 1. Et knallgodt kamera som fanger alle ferieminnene med upåklagelig kvalitet

WX500 er et av Sonys aller minste digitalkameraer, men til tross for sin kompakte utforming, leverer det utrolige god bildekvalitet og hele 30x zoom. Med smarte egenskaper, pent utseende og enkel håndtering, passer WX500 den reiseglade. Feriebildene kan enkelt deles i sosiale medier gjennom kameraets innebygde Wi-Fi og NFC, og med en skjerm som kan snus 180 grader rundt er det lekende lett å ta fine selfies i solsteken.

Å ta bilder i skarpt sollys er ingen utfordring med digitalkameraet HX90V som har en elektronisk søker som popper opp når det er nødvendig. Med 30x optisk zoom kan du enkelt ta nærbilder med sylskarp kvalitet, og sende bildene direkte til mobil, nettbrett eller PC takket være innebygd Wi-Fi og NFC. I tillegg er dette kameraet utstyrt med GPS som automatisk tagger bildene og opptakene dine med stedsinformasjon – perfekt for å se hvor bildene er tatt i ettertid.

  • 2. Et allsidig actionkamera for de eventyrlige øyeblikkene

Når du står midt i et actionfylt og storslått øyeblikk vil du ikke angre på at du har tatt med deg et av Sonys små actionkameraer. FDR-X1000V filmer fjellklatringen, surfingen og kajakkturen i 4K-kvalitet – fire ganger så høyoppløst som Full HD. Med høy bildehastighet og avansert bildestabilisering fanger actionkameraet alle detaljer med gripende nøyaktighet som du i ettertid kan gjenoppleve og dele.

Er det første gang du tar med deg et actionkamera på ferien, kan det lille Action Cam Mini være det rette valget. Med sine 63 gram er AZ1 perfekt for nybegynnere som ønsker å fange actionfylte øyeblikk med kvalitetsrik lyd og bilde, enten på land eller i vann. En vanntett fjernkontroll som bæres på håndleddet gjør det også enkelt å sjekke kameravinkler, styre start/stop-funksjoner, se på opptak og slette scener du ikke vil ha.

  • 3. Musikk du kan ta med deg overalt

Ingen ferie uten bra musikk! Med den trådløse høyttaleren SRS-X55 kan du enkelt ta med deg musikken overalt. Høyttaleren tar seg like bra ut på balkongen i ferieleiligheten, som på stranden og i parken. Musikk kan enkelt overføres fra telefonen eller nettbrettet i opptil ti timer.

Vil du ha en enda mindre og lettere høyttaler med deg på ferien, er SRS-X33 et godt alternativ. Til tross for at høyttaleren er mindre og én kilo lettere enn X55, gir den deg likevel fantastisk lyd og god batterilevetid.

Lyst på noe enda mindre, men som samtidig spiller bedre enn mobilen? De kvadratiske SRS-X11 setter et fargerikt preg på strand- eller parkturen, og du vil ikke tro hvilken lyd som kommer ut av denne 215 grams høyttaleren! De snertne, små høyttalerne kan også kobles sammen for enda bedre lyd.

  • 4. Musikk du kan ha helt for deg selv

Trenger du et øyeblikk for deg selv, kan du overføre musikken fra telefonen til hodetelefonene MDR-1ABT. MDR-1ABT er trådløse, kvalitetsrike hodetelefoner som gir deg mulighet til å være alene med musikken eller filmen du ser på for å få tiden til å gå på flyreisen. I tillegg til å være fine å se på, leverer hodetelefonene en autentisk og rik lyd, og du kan enkelt bytte sang og styre volum ved å røre ved øreklokkene.

  • 5. Svetteavvisende øreplugger til trening i sydensolen

Om du først tar deg en treningsøkt i den stekende sydensolen, er det en idé å gå for øreplugger med en svetteavvisende design. MDR-AS600BT tåler mer enn én hard økt, og lar deg trene helt trådløst slik at du slipper å irritere deg over ledninger som er i veien eller klistrer seg inntil en svett kropp.

God ferie!

For bilder, vennligst se her.

Produkt: Pris:
DSC-WX500 3,700 kroner
DSC-HX90V 4,400 kroner
FDR-X1000VR 5,100 kroner
HDR-AZ1 3,300 kroner
SRS-X55 1,800 kroner
SRS-X33 1,500 kroner
SRS-X11 750 kroner
MDR-1ABT 3,400 kroner
MDR-AS600BT 800 kroner

Om Sony

Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for både forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 68 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2015. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net