Følg Sony Norway

Dans hele natten med høyttaleren XB72 fra Sony

Pressemelding   •   nov 15, 2019 09:00 CET

Julesesongen forbindes for mange med fest og moro – og snart er det endelig på tide å starte festlighetene. Høyttaleren XB72 fra Sony gir liv til favorittlåtene dine med ekstra bass og kule lyseffekter for å skape en unik atmosfære på årets jule- og nyttårsfester.

La festen begynne

Med XB72 trenger du ikke å bevege deg utenfor husets fire vegger til fordel for nattklubben. Med kun et tastetrykkfår du en tredimensjonal lydopplevelse som skaper en klubblignende atmosfære hjemme i din egen stue. Bruk Wireless Party Chain-teknologien til å koble flere høyttalere trådløst sammen via Bluetooth® for å få høyere og kraftigere lyd.

En fest for minnebøkene

Hva med å holde en spontan jule- eller nyttårsfest for gode venner og familie i år? Høyttaleren XB72 gjør det lekende lett å holde en minneverdig fest for fjerne og nære. Høyttaleren har innebygde LED-lys foran, på begge sidene og på toppen. Den har også pulserende lys som blinker i takt med musikken, samt et blinkede strobelys for «det lille ekstra». Med andre ord ­– den perfekte måten å skape følelsen av å være på et utested. XB72 gjør det helt ukomplisert å starte festen, enten du velger å holde den NFC-aktiverte enheten mot lydanlegget, eller kobler deg opp via Bluetooth® – uansett alternativ er du nå klar for å feire. Last ned Sony Music Center-appen for å kontrollere høyttalerens lydinnstillinger ytterligere, for å velge favorittspillelistene dine, og mye mer.

Last ned Fiestable-appen for å gi festen din et ekstra løft ved å kontrollere lysets farger og aktivere DJ- og karaokemodus. Her finnes det finnes ingen grenser – du kan koble til så mange smarttelefoner du vil for å skape en delt festopplevelse med vennene dine.

Estimerte utsalgspriser: ­ 3200 NOK

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.