Følg Sony Norway

Årets vår- og sommernyheter fra Sony er nå i butikkene

Pressemelding   •   mai 16, 2019 12:10 CEST

Sommeren ligger rett rundt hjørnet, og vi har samlet de kuleste dingsene for deg, uansett om ferien skal brukes hjemme eller i utlandet.

Små, bærbare høyttalere - SRS-XB32, XB22, XB12

Gi festen et boost

Nyt god lyd og dans til de blinkende lysene overalt med de bærbare høyttalerne SRS-XB12, SRS-XB22 og SRS-XB32, som med sine kompakte størrelser er enkle å bære hvor som helst. Med LIVE SOUND-funksjonen kan du nyte en tredimensjonal musikkopplevelse som skaper festivalstemning uansett hvor du befinner deg.

Alle høyttalere har en lang batterilevetid slik at festen kan fortsette til den lyse morgenen. XB32 har opptil 24 timers batterilevetid og kan til og med lade smarttelefonen din. XB22 har 12 timer, og XB12 har opptil 16 timers batterilevetid. De er alle vann- og støvtette, og XB22 og XB32 er også støtsikre, slik at de kan klare selv den villeste fest.

Priser og tilgjengelighet

SRS-XB12 vil være i butikkene i slutten av mai til en utsalgspris på 600 kroner.

SRS-XB22 vil være i butikkene i slutten av mai til en salgspris på kr 1 150 (tilgjengelig i farger rød, blå, grønn, svart og grå)

SRS-XB32 vil være i butikker i slutten av mai til en utsalgspris på kr 1 650 (tilgjengelig i farger rød, blå, grønn, svart og grå)

Høyttaler for årets sommer- og studentfester - GTK-XB72

Gjør sommerfesten uforglemmelig

Med en kombinasjon av dyp, kraftig bass og levende LED-lys, tar GTK-XB72 festen til neste nivå. Den har opptil 24 timers batterilevetid, og et bærbart og kompakt design med håndtak slik at festen kan være hvor som helst. Belysning og lydeffekter gjør festen enda morsommere, og du finner en rekke festfunksjoner som bevegelseskontroll og interaktive partyeffekter via Fiestable-appen.

Du kan koble smarttelefonen eller USB-enheten til å spille av favorittspillelisten din og bruke Sony Music Center-appen til å styre musikken direkte. Da vil enheten din lade samtidig som festen fortsetter.

Pris og tilgjengelighet

GTK-XB72 finnes allerede i butikkene for en utsalgspris på kr 3 800.

Prisvinnende hodetelefoner for reise - WH-1000XM3

Opplev et nytt nivå av stilhet

WH-1000XM3 er hyllet for nivået på støyelimineringen, og er den ultimate reisepartner for både korte og lange reiser. WH-1000XM3 tilpasser seg automatisk til dine behov. Uansett om du reiser, går, eller står så tilpasses innstillingene etter lyden rundt. De er spesielt ideelle for flyreiser da den innebygde Atmospheric Optimizing-funksjonen tilpasser støydemping spesifikt til den høyden du befinner deg på.

På WH-1000XM3 fungerer høyre side som et berøringspanel hvor du kan skru opp og ned, kjøre frem og tilbake mellom sanger, eller til å svare på telefonsamtaler slik at du ikke trenger å finne telefonen. WH-1000XM3 har hele 30-timers batterilevetid med både støydemping og Bluetooth slått på, og de har også en forbedret Quick Charge-funksjon som gir 5 timers trådløs avspilling med bare 10 minutters ladning.

Priser og tilgjengelighet

WH-1000XM3 finnes allerede i butikkene for en utsalgspris på kr 3 700.

Ny designhøyttaler - LSPX-S2 glasshøyttaler

Klare toner og behagelig belysning

Glasshøyttaleren er en blanding av en høyttaler og en lampe som gir krystallklar lyd til stuen uten å gå på kompromiss med interiørstilen.

Høyttaleren er Wi-Fi og BLUETOOTH® kompatibel med 8 timers batterilevetid. Lyset kan stilles inn på en av 32 forskjellige trinn for lysstyrke, eller som et blafrende stearinlys for å skape en romantisk stemning. Spotify kan streames direkte via høyttaleren, og med Push & Play-funksjonen kan du spille av det siste avspilte sangen fra Spotify via ett enkelt trykk.

Pris og tilgjengelighet

LSPX-S2 vil være i butikkene fra slutten av mai 2019 til en utsalgspris på 6 000 kr.

Trådløs høyttaler til sommerens festivaler - GTK-PG10

Utendørs eller innendørs - du velger selv

Den perfekte høyttaleren til festivalleiren med et drypptett topp-panel og innebygde koppholdere. GTK-PG10 er perfekt for utendørs bruk enten det er piknik, camping, hagefest eller festival.

GTK-PG10 leverer stor og kraftig lyd, og med det innebygde oppladbare batteriet kan du feste i opptil 13 timer uten å bekymre deg for manglende stikkontakter.

Pris og tilgjengelighet

GTK-PG10 er allerede tilgjengelig i butikkene for en utsalgspris på 2 400 kr.

Kraftig lyd fra alle sider - HT-X8500 Dolby Atmos® lydbar med innebygd subwoofer

Opplev kinolignende tredimensjonal surroundlyd i stua

HT-X8500 er en 2,1-kanals lydplanke med innebygd subwoofer, så du trenger bare finne plass til en enkelt lydplanke med et elegant og minimalistisk design.

Lydplanken kan kobles til via Bluetooth® for å gjøre det elegant og enkelt uten mange ledninger. HT-X8500 har Dolby Atmos® som forvandler stuen til et hjemmekinoanlegg med kraftig tredimensjonal lyd som strømmer fra alle vinkler både over og rundt deg.

Pris og tilgjengelighet

HT-X8500 er allerede tilgjengelig i butikkene for en utsalgspris på kr 4 500.

Moderne platespiller - PS-LX310BT Turntable med Bluetooth®

Gjenopprett den klassiske vinylopplevelsen - helt trådløst

Plattformen kombinerer autentiske lydkvaliteten med vinyl med fleksibiliteten i å både kunne tilkoble trådløse og kablede enheter. Så snart du starter avspillingen spilles musikken automatisk fra den siste sammenkoblede enheten.

Platen er i minimalistisk og elegant design i høy kvalitet, noe som sikrer en stabil og balansert lydopplevelse. Støpeplaten i aluminium gir en utmerket lydbalanse, og den nydesignede tonearmen øker lydstabiliteten.

Pris og tilgjengelighet

PS-LX310BT er allerede tilgjengelig i butikk for en utsalgspris på kr 2 500.

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 77 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2018. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net