Følg Sony Norway

Årets harde pakker fra Sony

Pressemelding   •   nov 28, 2016 10:39 CET

Har du en stilbevisst og musikkglad venn, og lurer på hva du skal gi henne i julegave? Hva med de nye hodetelefonene MDR-1000X med fantastisk lyd og lekkert design?

Som alle vet faller harde pakker i smak hos de fleste. Med disse digitale dingsene fra Sony kan du glede dine kjære med fine og nyttige julegaver (eller deg selv, dersom du har vært ekstra snill i år..).

MDR-1000X

Har du en stilbevisst og musikkglad venninne, søster eller mor, og lurer på hva du skal gi henne i julegave? Hva med de nye støykansellerende hodetelefonene MDR-1000X med fantastisk lyd og lekkert, stilrent design? Har du med deg disse på reise ser du både kul ut, og kan nyte musikk eller lydbøker – trådløst, og helt uten forstyrrelser. Vil du allikevel få med deg hva som blir sagt uten å ta av deg hodetelefonene kan du bare legge en hånd på utsiden av øreklokken. Pris: 4200 kroner.

MDR-100ABN
Noen ganger kan det være deilig å bare stenge omverdenen ute og heller bli oppslukt av musikk, lydbøker eller podcaster? For eksempel på reise, eller når du slapper av hjemme på sofaen. Sony MDR-100ABN er eksklusive og stilige hodetelefoner som har avansert støykanselleringsteknologi, er trådløse (20 timers batteritid), og har LDAC-støtte for trådløs overføring av høyoppløst musikk. Kommer i fargene Viridian Blue, Cinnabar Red, Bordeaux Pink, Lime Yellow og Charcoal Black. Pris: 3 150 kroner.

BRAVIA ZD9 4K HDR TV

For den interiørinteresserte, erZD9-serienav BRAVIA 4K HDR TV-er det perfekte midtpunktet i enhver stue. TV-modellene er utstyrt med neste generasjon skjermteknologi som reproduserer dypere svartfarger, sterkere lysstyrker og mer virkelighetsnære farger, for den ultimate underholdningsopplevelsen. Denne TV-en tar pusten fra de fleste, med kontraster, farger, teksturer og detaljer som aldri før har vært mulig på en TV-skjerm. Pris: ca 50 000 kroner.

SRS-XB3 EXTRA BASS

Den lille, bærbare SRS-XB3 EXTRA BASS er den ultimate reisehøyttaleren, og kan skilte med mye kraftigere lyd enn den lille størrelsen skulle tilsi, og det oppladbare batteriet holder i ett døgn. Høyttaleren er også perfekt for å skape god stemning på hytteturer, vennemiddager eller bare for en avslappende kveld på sofaen hjemme. XB3 EXTRA BASS er til og med fuktsikker, og egner seg ypperlig på stranda dersom du planlegger å rømme til varmere strøk i vinter. Kommer i fargene svart, blå, grønn og rød. Veiledende pris: 1 750 kroner.

Kompakt systemkamera - a6300

Alle de gode juleminnene må fanges på kamera, og det speilløse kameraet a6300 kan skilte med verdens raskeste autofokus. Takket være 4D FOCUS™-systemet, bruker det så lite som 0,05 sekunder på å låse fokuset på et motiv. Kameraet er utstyrt med bildesensoren Exmor CMOS (24,2 MP) og støtte for videoopptak i 4K, noe som sikrer at bildene du tar er av ypperste kvalitet. Den perfekte kompanjongen å ha med seg på ferietur. Veiledende pris: 12 500 kroner.

MDR-XB50BS EXTRA BASS

Trenger du litt ekstra treningsmotivasjon? De trådløse sportsøretelefonene XB50BS EXTRA BASS gir deg kicket du trenger for å yte litt ekstra på trening. Med ekstra god bass og fresht og fargerikt design får du øyeblikkelig treningslyst. Takket være det sprutsikre designet kan du til og med ta deg en joggetur i regn og sludd. Tilgjengelig i rød, svart og blå. Pris: 850 kroner.

MDR-XB80BS EKSTRA BASS

For utstyrsfreaken, eller deg som trener enda hardere økter vilMDR-XB80BS EXTRA BASS™ gi deg den ekstra energien du trenger for å slå nye rekorder på trening. Med Bluetooth tilkobling og LDAC kan du strømme musikk av høy kvalitet helt trådløst. Den sprutsikre og svært holdbare utformingen gjør at du kan vaske hodetelefonene etter trening. Tilgjengelig i fargene blå, sort og rød. Pris: 1500kr

Action cam FDR-X3000R

Det nye kompakte FDR-X3000R 4K Action Cam er din nye bestevenn på actionfylt ferie eller som familiens kompakte videokamera som fanger alle øyeblikk. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for risting under videoopptak. Den nye patenterte bildestabiliserende teknologien fra Sony gjør at du kan fokusere på aktiviteten du er i gang med, og dokumentere det i høyoppløst 4K-kvalitet. Med tilhørende Live-View Remote kan du både betjene kameraet og se live bilder på skjermen underveis i opptaket. Veiledende pris: 5900 kroner.

Party-høyttaleren GTK-XB5

GTK-XB5 er et nytt High Power-lydsystem fra Sony, som gir stuen eller hagen den helt riktige klubb- eller festivalstemningen, når du inviterer til fest. Med kraftig lyd, pulserende lys og trådløs tilkobling er de kraftige høyttalerne ideelle til å skape den rette feststemningen. For ekstra underholdning kan du legge inn brukerdefinerte lysfunksjoner og skape forskjellige effekter med lyd og lys i takt. Kommer i fargene sort, rød, blå og grønn. Veiledende pris: 2500 kroner. 

Om Sony

Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for både forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 72 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2016. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net 

Vedlagte filer

PDF-dokument